Naša firma SHIP J&J Stolárstvo, Vám ponúka všetky služby, ktoré sú spojené s nábytkom a nielen to, ale ponúkame aj to, aby sa Vám dobre bývalo a to práve vďaka tomu, že Vám radi Vaše predstavy o bývaní zrealizujeme formou 3D vizualizácie. Každý z nás má osobitnú predstavu ako by mal jeho domov vyzerať, aby sa cítil útulne a komfortne, jednoducho doma. A to Vám radi zrealizujeme. Vyrábame nábytok na mieru, kuchyne, vstavané skrine, predsieňový nábytok, nábytok z masívu, štýlový nábytok a v neposlednom rade nábytok vyrobený na Slovensku.

3D vizualizácie interiéru

Ak nemáte svoju predstavu o tom, ako by mal vyzerať Váš interiér domu, tak potom táto služba je pre Vás tá pravá….pretože detailne vieme namodelovať Váš obytný priestor tak, aby ste sa cítili ako doma, podľa Vaších predstáv a Vášho cítenia a v neposlednom rade, aby sme nábytok do priestoru umiestnili tak,aby bol plne využitý a funkčný. Možeme obmieňať materiály, dekory materiálov, pohľady a veľa iného, prípadne doplníme to, čo by sa Vám páčilo a potom aj následne vyrobíme nábytok podľa vizualizácie. Táto služba je u zákazníkov veľmi obľúbená.

Pozrieť realizácie 3D vizualizácií

Kuchyne na mieru, vstavané skrine a nábytok na mieru

Pri výrobe týchto nábytkov používame kvalitné materiály od nemeckých firiem , nábytkové kovania BLUM s doživotnou zárukou, ponúkame lesklé aj matné prevedenia fóliovaných dvierok, taktiež dvierka v RAL prevedení podľa širokého výberu farieb, bezúchytkové dvierka, a to všetko podľa požiadaviek zákazníka.

Pozrieť realizácie Kuchyň na mieru

Výroba interiérových schodov

Schody je možné vyrobiť v dvoch prevedeniach. Z masívu – dub, buk alebo jaseň, tieto patria medzi tvrdé dreviny alebo môžu byť aj zo smreku, pričom túto drevinu musíme lakovať tvrdým lakom, keďže patrí medzi mäkké dreviny. Druhá možnosť je výroba schodov z dyhovanej MDF, ponúka sa nám tu široká škála dýh.

Pozrieť realizácie interiérových schodov

Dodanie a montáž interiérových dverí

Povrchovú úpravu interiérových dverí tvorí CPL laminát. Dvere môžu byť v rôznych prevedeniach, a to: plné, rámové alebo presklenné, podľa požiadaviek zákazníka.

Pozrieť realizácie interiérových dverí

Realizácia drevených terás

Drevené terasy sú zhotovené z rôznych materiálov rozdelených podľa odolnosti. Veľmi trvanlivé, trvanlivé a stredne trvanlivé.
Veľmi trvanlivé: Teak, Ipe, Cumaru, Termojaseň
Trvanlivé: Termo borovica
Stredne trvanlivé: Sibírsky smrekovec, Červený smrek

Pozrieť realizácie drevených terás

Dekoratívne panely

Vieme Vám vyrobiť dekoratívne panely podľa Vašich predstáv.
Dekoratívne panely majú široké využitie, či už ako predeľovacie steny v dome alebo byte, alebo ich viete využiť na spríjemnenie Vášho interiéru.
Uplatnenie si určite nájdu aj ako zátišie na terasu alebo sa dajú použiť aj ku schodom a podobne.